Single post: The Game Awards 2020
-
Vires Intus

Originally Posted by
Espiritus
Nu am jucat Doom inca, asa bun e? Crezi ca l-as aprecia daca nu imi plac shooterele? De obicei am incredere in recomandarile tale.
Diferenta principala e ca eu am jucat GoT si mi-a si placut. Poti sa imi spui cum anume ti se pare ca te influenteaza pe tine personal, lasand la o parte industria per total? Ce crezi ca iti vei mai aminti peste 3 ani din jocul asta? Dar peste 5? Pentru Hades evident ca e devreme sa ma pronunt. dar eu imi amintesc foarte clar si acum ca am ramas cu gura cascata in 2016 cand am jucat Uncharted 4. Imi amintesc si povestea, si insula piratilor, pana si vocile si expresiile personajelor. Din Horizon, pe de alta parte, nu mai stiu decat plot twistul de la final si faptul ca ma luptam cu dinozauri mari.

Daca nu-ti plac shooterele, nu cred ca o sa-ti placa Doom. E foarte bun pt ca aduce ceva nou pe masa si imbina perfect 3 lucruri la care nu te-ai astepta niciodata sa le vezi combinate: fast paced shooting + platforming + puzzles. Fiecare encounter cu hoarde de mobi e un fel de mini-puzzle in sine in care trebuie sa iti dai seama cum sa-i omori cat mai optim, cu ce arma, unde sa tragi, pe cine dobori mai intai, cum faci rost de health/armor/ammo, totul in timp ce esti constant in miscare in nivele cu verticalitate ridicata. Este super elegant tot dansul asta, foarte bine gandit, a evoluat foarte mult de la "mindless killing", uneori simteam ca joc sah