Quote Originally Posted by Espiritus View Post
Nu am jucat Doom inca, asa bun e? Crezi ca l-as aprecia daca nu imi plac shooterele? De obicei am incredere in recomandarile tale.

Diferenta principala e ca eu am jucat GoT si mi-a si placut. Poti sa imi spui cum anume ti se pare ca te influenteaza pe tine personal, lasand la o parte industria per total? Ce crezi ca iti vei mai aminti peste 3 ani din jocul asta? Dar peste 5? Pentru Hades evident ca e devreme sa ma pronunt. dar eu imi amintesc foarte clar si acum ca am ramas cu gura cascata in 2016 cand am jucat Uncharted 4. Imi amintesc si povestea, si insula piratilor, pana si vocile si expresiile personajelor. Din Horizon, pe de alta parte, nu mai stiu decat plot twistul de la final si faptul ca ma luptam cu dinozauri mari.
In primul rand nu am zis ca GoT e un joc perfect dar nici mediocru nu e, adica, pentru mine un joc mediocru e de 6, eu il vad cam de 8,5-9. Pt mine e jocul care reda cel mai bine Japonia feudala, fiind si pasionat de istorie, e clar ca imi voi aduce aminte oricand de el si il voi rejuca cu placere. La fel si in cazul HZD, de poveste clar o sa imi aduc aminte, dupa apocalipsa, omenirea se vede nevoita sa o ia aproape de la zero avand ca inamici roboti gigantici, hai ca nu ne intalnim des cu asa ceva. Plus mecanici de joc faine si o grafica aratoasa. Asta cu influentatu' mai greu la mine, am totusi cateva jocuri care m-au marcat, amintesc doar pe ultimul, Death Stranding.