Daca vrei cat mai ieftin, atunci sa nu ai pretentie si de calitate. Parca vad ca apoi te vei plange ca-i slab internetul de la Digi.

Totodata, cu referire la Double-Nat, se pare ca dumneata n-ai inteles exact ceea ce inseamna CGN la RDS, te rog sa te interesezi ca sa nu dai banii pe un alt router si sa te trezesti cu aceleasi probleme de Double-Nat sau Nat Moderate.

PS: pentru anumite chestii, ideal ar fi sa bagam mana mai adanc in buzunar si sa cumparam aparatura de calitate, daca vrem si experienta de calitate. Altfel, sunt doar bani aruncati in vant. Vei cumpara acum o “petarda” de aparat, peste 2 luni nu vei mai rezista si il vei schimba si tot asa, pana vei ajunge la bani dati in vant si tot cu aparate proaste. Bani care cumulati, te-ar fi scutit de stres prin cumpararea unui aparat serios.
PS2: vad ca nu pui prea mare pret pe wireless, ci pe stabilitate, ceea ce este o gandire corecta tinand cont de faptul ca oricum acoperire/viteza wireless de calitate nu vei obtine decat cu un router + AP(-uri) in functie de suprafata. Pe partea de routare, cel mai bun raport pret/performanta este https://m.cel.ro/wireless/access-poi...pMCYxNDQtMQ-l/. Ce-i drept, depaseste cu putin bugetul tau dar nu vei gasi ceva care sa-i dea peste nas, in special pe functia de baza, aceea de router.

Sent from my iPhone using Tapatalk