Single post: The Game Awards 2020
-
Why so serious ?
@Alex Khan e nasol daca tot ce ai vazut pe youtube ti s-a parut fortat si nu natural - la urma urmei, pare ca ai ratat foarte multe momente din viata, momente ce implica fetele, ca sa-ti dai seama cat de real parea totul, cat de natural a venit situatia respectiva si cati oameni nu s-ar regasi in situatiile alea si ar face exact la fel.
Sincer, e chiar trist si nu vreau sa mai intru in subiect.
Iar secventa de care ziceam din GoT e doar copiata din RDR2, doar ca acolo aveai timp sa te atasezi, cresteai acel bond cu animalul, pe cand in GoT doar se intampla absolut penibil, este un moment care nu are pic de intensitate, urmat apoi de un alt moment in care "primesti" altu si gata, totul e ca inainte.
Also, in TLOU 1 si 2, nu e vorba despre o apocalipsa zombie. De fapt, nici nu stiu de ce discut cu tine sau ce cauti tu pe un forum de console cand nu ai console si te "joci" jocurile exclusive doar pe youtube.
Apreciez de 1000 de ori mai mult o parere a unui om care-i da 10 sau 1 unui joc care nu-mi place/imi place, decat a unuia care-si da cu parerea dupa ce a vazut niste clipuri pe youtube.
Nici nu inteleg de ce ai votat. E ca si cum as fi votat eu la youtuber of the year, sau streamer of the year. De ce sa o fac daca nu urmaresc si nu ma intereseaza?