Eu acum inteleg, dtancu a dat o caruta de bani pe un 3090 si vrea sa fie totul Ultra Mega Super High. Insa eu de aprox. o saptamana or so, am inceput si eu sa joc diverse pe PC (mostly because of Xbox Ultimate), pentru ca XSX-ul meu nu vrea sa apara. Si cam tot ce am pus, de la Doom Eternal, Gears 5 pana la Forza Horizon 4 si Forza Motorsport 7, totul a mers pe setarile la Maximum in 4K la 60fps (mai mult nu stie monitorul, si nici nu am nevoie). Si eu sunt pe o amarata de 2070 Super. Daca apare vreun joc care sa-mi faca fite, nu ma deranjeaza sa cobor de la Mega Ultra Extreme Unbelievable la doar High sau Very High. Serios acum, mai ales pe un monitor in 4K, sunt chestiute gen 16x AAA care devin useless si mananca prea multe resurse. Intelegeam daca jucam in 4K pe 75"-ul din living la doar 2m de el... s-ar fi distins toate cele. Dar asa, pe un clasic de 27-35", in 4K multe din setarile acelea chiar sunt fix pix.
Sunt cam falit acum, ca altfel as fi luat Cybperunk-unl 2077 si in varianta de PC, doar sa testez sa vad cat duce jucaria mea de placa video... dar sunt sigur ca pentru 4K si 60fps va tine fara issues pe Medium - High. RAM-ul nu ar fi o problema (am 128GB), CPU-ul e decent (i9-9900K).
Btw - Cyberpunk 2077: The First 17 Minutes of Street Kid Path Gameplay (4K 60fps Ultra RTX 3090) - (watch out for spoilers):