1. Eu nu am negat ca exista probleme cu consolele PS5. Am spus doar fapt concret in cazul meu, nu am intalnit niciuna dintre problemele mentionate.

Ca ai probleme sau nu, este o realitate palpabila, este ceva CONCRET. Alb sau Negru, nu se poate nuanta aici.

2. Tinand cont de punctul 1., sa-mi spui ca jocul arata bine pe al tau PS4 PRO si sa ma faci pe mine nebun sau hater cand iti spun ca jocul arata ca dracu’ pentru ceva ce se vrea in anul 2020... este putin off. Ti-am pus mai sus o poza si pot sa-ti fac N poze de genul. Daca tu poti trece pestea chestii de genul, este ok, am repetat-o deja. Tine de nuantare. Totodata, nu-mi poti spune ca pe PS5-ul meu arata intr-un fel si pe PS5-ul altuia arata altfel, serios.

3. Observ ca nu esti genul de om care sa accepti ca exista si alte pareri, doar a ta conteaza si a ta reprezinta realitatea de necontestat. Am mai avut niste discutii in contradictorii cu tine mai demult si discutiile au urmat acelasi pattern totul culminand cu catalogarea mea drept troll si un ban de rigoare.

Imi pare rau, o fi site-ul tau, dar asta nu inseamna ca toti trebuie sa-ti impartasim opiniile...

Cu tot respectul. Esti prima persoana care ma acuza de “hate” dat unui joc pe care l-am mai luat si day1. Accepta ca pot fi si alte opinii diferite de ale tale.

PS: am avut un soc cand am vazut reflexia in oglinda imediat cum intri in joc ca Nomad. Am cautat sa vad ce dracu setari grafice am, sa pot schimba ceva.

Sent from my iPhone using Tapatalk