@JohnyyUSA: Nu ti-a cerut nimeni sa imi impartasesti opiniile. Si incearca sa ma ignori pe viitor daca nu-ti plac commenturile mele. Mi se pare ca esti de o ipocrizie maxima cerandu-mi sa-ti accept opinia, dar in schimb tu sa imi iei la misto orice opinie personala. Te-am inteles, nu-ti place, sa fii sanatos. Sunt satul de plangaciosi pe site-ul asta, de zici ca nu e adevarat. Va plangeti de orice nu vine de la Sony, dati 3-400$ pe o consola si dupa aceea va plangeti ca nu se vede la fel de bine cum arata la dtancu pe PC, care a dat 2200$ pe o placa video. Hai sa fim seriosi, sunt convins ca nu mai ai 12 ani si ti-au cumparat parintii jocul gresit. Nu iti place, nu-l mai joci si gata. L-ai luat digital, sa fii sanatos... una-doua, smiorc, smiorc... de parca te-am obligat eu sau CDPR sa cumperi jocul. Trebuia sa astepti, vedeai gameplay real, nu-ti convenea, nu-l luai. Dar tu nu, trebuie sa mai bagi vreo 20 de posturi despre "grafica de rahat" si cat de slab joc e.

Uite de-asta am ajuns eu sa nu mai suport marii "gameri" romanasi, care se plang la orice. Si nu odata. Ci repetat, obsesiv, sa stie si ceilalti cat de mult sufera ei. In acelasi timp, pe site-urile serioase, oamenii discuta despre strategii de joc, despre cum au trecut de un anumit checkpoint. Unii discuta despre boss fights, hidden areas, lore, despre cum au gasit implantul X, cum au reusit sa ajunga in locatia Y sau ce path au urmat. Intre timp la noi, smiorc smiorc, nu are grafica... nu e Assassin's Creed. Dar vai, nu e nici macar Witcher 3. No sh#t, Sherlock... Just grow up. Am obosit cu atata smiorcaiala...