Quote Originally Posted by BizZare View Post
Ma bagi in dubii tare imi e ca am sa patesc ca in Dark souls sa restartez jocul de cateva ori.
Nu te lua dupa mine, eu m-am ferit de a citi partea asta legata de paths. E posibil ca la un moment dat, indiferent de ce ai ales la inceput, sa devina comune evolutiile caracterelor. Adica sa nu ai vreun perk extra la care sa nu poti ajunge cu celelalte factiuni. Dar ma gandesc ca daca din start ca street kid ti se ofera sa boxezi, e nevoie de muscle man in diverse misiuni, atunci clar avansezi mai repede cu punctele pe partea de melee. Oricum, e cu siguranta genul de joc la care va trebui sa joci cu toate factiunile, ca sa prinzi feelingul adevarat din Night City. Ar fi interesant de jucat in paralel, de evoluat cu 3 caractere in acelasi timp...

P.S. Din nou, grija mare cu misiunile. Daca aveti rabdare, incercati in keypoints (cand aveti de facut alegeri importante), sa dati restart checkpoint si sa vedeti cum evolueaza lucrurile (pe termen scurt cel putin). De exp. eu am avut misiune (nu spun care, incerc sa nu dau spoilere), in care nu eram de acord si ajungeam sa-i killaresc pe toti (practic factiunea respectiva urandu-ma tot jocul), sau eram de acord si iar se enerva individul si tot ajungeam la pistoale. Dar, mai era inca o optiune, care parea mai mult o gluma... fortam nota si guess what? Ajungeam sa-mi devina friendly factiunea respectiva, ba chiar sa primesc un bonus la finalul misiunii. So... it's all about the choices you make. Insa eu unul n-as avea rabdare sa dau restart la fiecare optiune, mai ales ca pe PS4 Pro se incarca totusi destul de greu.