Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Cyberpunk 2077
-
Member
@Espiritus, fair point. Totusi nu cred ca au vrut PS4/Xbox din lacomie (nu zic ca zici tu asta), ci ptr ca la nivel de console momentan aici sunt jucatorii, aici e felia cum zici tu. Eu cred ca se va imbunatii pe old genn, cat permite sistemul. Asteptarea e punctul nevralgic. Si sunt de acord cu tine, eu sunt privilegiat in situatia asta (asta e si un motiv ptr care am PC, ptr grafica, ca buguri sunt si colo si colo).
@JohnnyUSA, mie mi se pare corect luand in considerare de la ce s-a tras. Review bombs de la cei ce nu joaca jocul (Tlou 2). Cei care luau day one ar fi luat si daca era user score din prima zi si daca din a treia. Cat despre influenceri (nu stiu daca ai zis tu sau cineva mai sus), iti faci un deserviciu daca te iei dupa orice reviewer. Ca consumator, (a se scuza cacofonia) cauti si tu un reviewer, sau mai multi, in care ai incredere. Ala iti va zice daca e ceva fishy. Sau cauti un consensus. De exemplu eu stiiam de cand s-au lansat recenziile ca e plin de buguri din consensus (am zis de treaba cu scanatul metacritic). De treaba cu codurile ps4 si xbox am aflat de la ACG si Forbes a doua zi. Mi-am luat dar stiam in ce m-am bagat.
Recunosc ca asta cu codurile PS4 si XBox e la limita. Dar, probabil sunt subiectiv, cum a iesit pe aceste console vine din mai multi factori. Chiar banuiesc ca au facut-o , lansarea si lipsa codurilor, ptr ca nu voiau sa aiba un backlash imens. Cand s-au trezit ca nu merge treaba pe ele erau in too deep. Adica treaba facuta pe ultima suta de metri sa acoperi cat poti de mult (crunch), dar tot nu acoperi tot. Ca asa am facut si cateodata cand eram pe deadline, si rezultatul a fost o struto camila, care abia se tinea (las ca merge si asa)