Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: The Last of Us: Part II / Remastered
-
14-12-2020 09:30 #1179 SP
Member
Eu prefer varianta aleasa de ei, cred ca jocul nu ar fi avut acelasi impact daca nu se delimitau mai clar personajele intre ele. Le-au executat foarte bine si nu mi s-au parut neaparat superficiale. Poate doar momentele cand incercau sa le umanizeze dupa ce ti-au inoculat ideea ca sunt personaje de o negativitate iesita din comun. E clar ca au hiperbolizat putin anumite trasaturi si ma face sa cred ca in conturarea personajelor au apelat la ceva psihologi pentru ca mi se pare ca manipuleaza putin consumatorul dar cred ca asta il face si fascinant in acelasi timp. Nu cred ca unele personaje au fost scrise neaparat prost, ci e doar un compromis de a crea acel factor de soc pentru jucator. E reversul medaliei.
Iar acum dupa cateva zile dupa ce l-am jucat, senzatia care mi-a ramas e una ciudata. Jocul asta e brutal, fizic si psihic, ai nevoie de timp sa-l digeri chiar si dupa ce l-ai terminat. E apasator pentru ca expune unele dintre cele mai negre trasaturi ale fiinte umane. E greu sa empatizezi cu asemenea sentimente si ii inteleg pe cei care nu au rezonat cu jocul. Poate ca au fortat nota si au mers prea departe. Eram pregatit sa incep al doilea playthrough pe o dificultate mai mare, care ca ar face experienta si mai intensa dar parca nu's inca pregatit. E prea multa incarcatura emotionala si cred ca o sa fac o pauza.
---------- Post added 14-12-2020 at 09:51 ----------
A si am o chestie. Mi-ar fi placut sa fie mai stransa legatura cu calutul. Parca l-au neglijat putin in jocul asta.