Single post: Cyberpunk 2077
-
Member
Cyberpunk 2077
Eu, momentan, nu mai fac questuri ci incerc cat mai mult sca*****g si explorare.
Incerc sa fac toate zonele alea unde trebuie sa intervii si sa stopezi tot felul de ilgalitati fara sa omor pe nimeni (asa cum mi s-a sugerat de catre o duduie pe la inceputul meciului). Incerc in stealth mode dar e al dracu’ de complicat.
O intrebare, cum resetezi combatul? Sa-i scot pe aia din faza de “combat/alerta” whatever. Am incercat sa parasesc zona si sa ma reintorc, pauza...
Totodata, modelul lui V, are niste animatii ciudate rau atunci cand sari, cand alergi. Total ireale. A mai observat cineva?
PS: intr-adevar jocul nu este slab, dar, nu este nici bun, nu este la nivelul asteptarilor de la CDPR. Mi se pare o clona mai slaba de GTA pe partea de AI, fizica, grafica. Si astea, cel putin primele doua, conteaza al dracu’ de mult intr-un joc de genul asta.
PS2: Sincer, nu stiu cum a putut primi 100/100 sau 90/100 la cum se prezinta acum...
PS3: orasul este exact cum ati spus voi, frumos dar de decor, ca si populatia, nu poti interactiona cu nimeni. Unii nu te baga in seama deloc, altii iti dau o replica obosita si trec mai departe:
Sent from my iPhone using Tapatalk