Quote Originally Posted by allex1923 View Post
Din moment ce nu ai reglat problemele cu stocul/ returul/ onorarea comenzilor cu alti clienti, nu poti iesi cu alt stoc, seriously now.
Ce-mi spui tu, de exemplu, e ca la ora 15 poti sa-mi retii banii si sa-mi anulezi o comanda pe motiv ca nu aveai stoc si la 16:00 sa pui stoc nou si totul este ok.
nu doresc sa iau apararea nimanui, dar incer sa va clarific cateva lucruri, pentru a va mai potoli ura, pe care o am si eu.
1. Legat de returul banilor atunci cand in disperare am apasat toti next next next doar sa finalizam primii comanda am acceptat in acel moment niste termeni legati de politica magazinului, inclusiv posibilitatea aparitiei erorilor de stoc cauzate de traficul mult prea mare, etc si desigur returul banilor. Un termen de 3-5 zile lucratoare e mai mult decat decent, daca cautati pe alte siteuri o sa vedeti si pana la 30 de zile pentru a restituii banii, asa ca va inteleg supararea, dar in afara de rabdare nu aveti ce sa faceti
2. Legat de stocuri la ora x vs ora y o posibilitate este aceea ca aceste stocuri le poate pune treptat pe site, in 2,3,4, 1000 de loturi intr-o zi pentru a isi pastra traficul pe site constant mare SAU poate ca in zile diferite respectiv joi/sambata au venit consolele pe stoc, poate nu toate au venit cu acelasi transport.

In concluzie daca nu aveti confirmare de la ei ca aceasta comanda este confirmata/livrata sau ceva asemanator nu prea aveti cum sa castigati la ANPC nici macar bucuria de a primi amenda. Cred ca singurul lucru pe care il puteti face este sa puneti presiune ca la urmatorul lot de console sa aveti o orarecare prioritate, vezi altex, dar din nou nu au obligatia, doar un favor pentru nervi si timp pierdut