Single post: Cyberpunk 2077
-
Admin
E noaptea mintii. Eu sper ca toti cei care au cumparat jocul pe PS4 si Xbox One sa ceara refund. Chiar daca peste x luni va fi OK jocul, nu e normal cum au procedat.
Cat despre imbunatatit grafica, nu prea mai au ce sa faca man pentru old-gen. Vorbim de hardware de cel putin 7 ani, iar acum aflam ca jocul a fost lucrat pe next-gen (high end pc) dupa care portat pe console. Adica the worst case scenario pentru console (de obicei era invers). Imagineaza-ti ca vrei sa joci Cyberpunk 2077 pe un PC de gaming de acum 7 ani (si care sa fi costat si in jur de 500$ la vremea respectiva). Probabil ca ai scoate un 10 FPS pe low details... Eu zic ca acolo, mai mult de a-l face playable (30fps) asa cum e, nu prea sunt mari sanse. Sau in fine, ar putea sa procedeze ca alte studiouri, sa refaca engine-ul complet pentru PS4 si Xbox. Insa nu stiu daca merita on the long run. Adica, damage-ul e oricum facut... sa mai piarda inca un an/doi pentru a face jucabil un titlu de genul, in loc sa investeaza in next updates sau chiar next-title...
Pe de alta parte, tare curios as fi sa aflu cum sunt impartite vanzarile la joc, pe diverse platforme. Din pacate, cred ca e aproape imposibil de stiut cati au cumparat varianta de PS4 pentru a juca pe PS4 vanilla, si cati pentru a juca pe PS4 Pro sau PS5. Insa cu ajutorul celor de la Sony si Microsoft (plus Steam, Gog & Co.) cred ca ar putea afla exact cine si pe ce joaca. Daca se dovedeste ca de fapt mai mult de 50% sunt pe old-gen, atunci chiar e de rau. Si ma tem ca vor investi mai mult in fixing old-gen decat in next-gen, addons, etc... Fix vechea problema, cu intinsul mai mult decat iti permite plapuma.