Single post: Cyberpunk 2077
-
Senior Member
Multumesc @Espiritus, nu as fi avut rabdare sa urmaresc cap coada in detaliu!
Ma repet, Xbox One si PS4 vanila sunt doua console moarte. Imi cer scuze colegilor care n-au facut inca upgrade, dar asta este adevarul.
Ca sa repare un procent de imagine, CDPR nu trebuie sa faca nimic altceva acum decat foarte mult focus pe versiunile next gen pentru console.
Nu acele updates, versiunile full de XSX si PS5, pe disc.
Daca aduc alea la nivelul la care este acum pe PC dpdv grafic (+/- un procent marginal) si repara si din buguri, lumea va cumpara jocul si sunt absolut convins ca este un joc extraordinar ca si poveste.
Foarte multi dintre review-eri ar trebui sa refaca recenziile de la 0 in momentul in care vin versiunile next gen.
@Paul, merci pentru share! Mi-au luat tamplele foc, la propriu!
As dori sa ii transmit domnului Rami ca in 2006-2011 cat am lucrat eu in industrie, Microsoft iti pica un joc la certificare daca aveai un (un=1, adica, UNUL) crash cu repro de 100% pe main path iar pentru elemente de TRC (Technical requirements certification) banale de genul butoane gresite aratate la controller in meniul de config, intr-o poza, iti returnau versiunea si continuau certificarea dupa fix.
Stiu, noi eram compania aia care scoate jocuri ''mizerabile'' la indigo si se sufla si in iaurt (sunt curios ce jucam acum la lansare pe next gen in afara de Spiderman daca nu erau Valhalla si Watchdogs Legion cu 100+ de ore de content).
Asa ca, revenind la domnul Rami, sa ma lase pe mine cu ###-turile astea de genul ca ei sunt atenti doar sa nu ia consola foc.
Exista pagini intregi de requirements la certificare in documente si fara alea nu pleaca versiunea.
Nu aveau voie niciodata sa dea certificarea unui joc care merge pe un device in 15 fps-uri si are N crashuri, unde N ia valori de la 1 la infinit.
Aia de mai sus este o postare de nesimtit si atat.