Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Cyberpunk 2077
-
20-12-2020 21:48 #1048 SP
Senior Member

Originally Posted by
razvanrazy
Nu. Aia e interpretarea ta. Dev time nu este egal cu timpul alocat pentru finisare.
Nu cred ca e cineva care gandeste asa.
Oricum efectiv detest cand jocurile iti arata mecanici si actiuni pe care tu ca jucator nu le poti face si nu inteleg de ce exista sau nu exista pentru noi.
Chiar de la primul BD vedem cum tipu ala jefuieste un magazin (nu putem face) si cum il pocneste pe unu cu arma in moaca (nu putem face) sau chiar drona aia pe care o avem intr-o misiune (again, nu avem si noi) + altele.
Efectiv nu inteleg de ce aleg sa arate lucruri se genu asta sau de ce nu le implementeaza si in joc...
Recunosc aici ! Pfff eu ma asteptam ca BD ul ala sa fie o parte activa cumva si sa poti afla secrete despre personaje pe care sa le folosesti impotriva lor cand faci alegerile din quest ! dar... na
PS: Daca jucati pe PC , nu va bazati pe quicksaves\autosaves ! ramaneti cu buza umflata. Cat mai dese manual save-urile si backup la ele ! imi tot restarta PC-ul cand dadeam continue game. Am dat vina pe patch (o fi si asta )dar dupa ce lua crash-ul, incercam un alt autosave si pateam la fel . Am incarcat ultimul manual save si joc fara probleme, doar ca sunt cu o ora in urma cu progresul !
PPS : Vincent ia la puricat HDR-ul din joc : https://youtu.be/ms-qPkvpXrQ