Parerea mea e ca povestea cu lucratul de acasa inceape sa isi arate efectele. Una e sa faci un soft obisnuit, alta e cand dezvolti un joc.
Din ce am vorbit cu developeri cu experienta, majoritatea continutului de joc AAA apare in ultimele 3 luni, inainte sa fie scris pe disc. Ei de fapt pregatesc mecanicile de joc si cateva scene de trailere, E3, hands on demos si asa mai departe, dar continutul efectiv, detaliile, apar in ultimele 3 luni si in acele luni de over-time la birou, echipa de dezvoltare reuseste miracolul sa puna tot cap la cap si asa se lanseaza un joc.

Imaginati-va ce miracol sa faca lucrand de acasa, productivitatea e foarte impactata. De la inceputul anului pana la final, nu ai cum sa ai aceeasi productivitate, aceeasi performanta. Ei au fost presati de acele amanari, si ulterior asta s-a intamplat. Daca nu era pandemia, eu zic ca nu era nimic iesit din comun. Era un joc bun, probabil nu goty, dar undeva de luat in seama fara atatea probleme si scandal. Nu avem ce sa facem, asta a fost ghinionul lor, iar noi, posesorii de Xbox One / PS4 sa mai asteptam cateva luni, un an, si sa il luam atunci la pretul care merita. Mare scofala.