Ok. Am inteles. Atunci inseamna ca nu mai trebuie sa intru aici, unde deranjez atat de multe discutii despre joc si nu despre calitatea lui
Imi place ca solutia la - jocul e mediocru - este "nu-l juca"
In loc sa mi se spuna - ca vezi, ca poti face si asta si asta si deblochezi si ajungi sa faci si x si y. Daca eu zic ca ma oftic ca nu au implementat customizarea pe masini sau macar sa poti pune arme, ar trebui sa zici alte plusuri.
Eu chiar am cerut niste argumente. Nu inteleg de ce este atat de greu sa le aduci.
Zi-mi "da man, dupa ce mai avansezi, o sa deblochezi un costum de Iron Man sau masini zburatoare".
Sau zi "nu man, nu ai cum sa ajungi acolo sus. totul e doar de design". Ca despre asta era vorba.
Nu discutam despre cat de limitat consider eu jocul ci despre ce intrebase Espiritus. Sau nah, nu-mi raspunde mie - raspunde-i lui.
Revenind la joc, voi ati vazut cum sunt cursele? Nu cred ca am mai vazut ceva atat de mizerabil de ani bun - daca am vazut vreodata.
Nu are rubberbanding. Ala era prea bun, probabil.
Ei au ales ca oricat de tare te detasezi de adversari, sa faca asa cum fac cu politia - sa se teleporteze automat in spatele tau si mereu cand intorci camera apar undeva, te uiti in fata si te intorci la ei, sunt in alta parte.
Iar daca te uiti pe harta ii vezi cum se respawneaza in urma ta
Am facut si un video, pentru cine nu intelege exact ce spun...