Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
Ma documentai acum, era bine sa incep cu royality sa am de la inceput o magie, o arma de la distanta, sa vedem daca ma impac cu spada aia. Am doua intrebari, in nexus este o statuie care imi cere 25000 de suflete, ce imi da in schimb? Si doi, in primul nivel exista imediat in stanga, de unde vine un skeleton, coborand niste scari, o poarta din fier. Cum o deschid?
Nu merita niciun souls [emoji23], termina prima data jocul și apoi in NG+ plătește. Poarta aia, uita de ea pana pe la sfârșitul jocului , o poți deschide doar in anumite condiții (pure white or pure black tendențioase).
Foarte important in jocul asta, este sa nu muriți deloc in zone atunci când ești in corpse mode (adică ai full viața) ci sa joci toate zonele in Souls form adică când ai viața redusă la 50 sau 75% dacă ai inelul ăla foarte important care îl găsești in prima zona. Deci kill un boss, automat ești înviat cu full viața, obligatoriu mergi in Nexus, te sinucizi, apoi reintri in zone și continui cu viața redusă. Dacă nu faci așa, și vei muri in zone, jocul se îngreunează foarte mult, ți se schimba character tendency pe black, mobii vor avea viața mai multă, vor da damage mai mult etc. Sper ca m-am făcut înțeles, puteți citi puțin pe net sa va lamuriti cu world tendency și character tendency, pare complicat la început


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

---------- Post added 21-12-2020 at 22:42 ----------

Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
Ok, mersi, tocmai cu repozitionarea am o problema si asta din cauza camerei care sta focusata pe namila aia, ma ajuta daca era free.
Poate fi și free [emoji3], nu mai apeși R3 și după câte țin minte, la acest boss chiar se recomanda sa nu folosești tinta focusată tocmai din cauza dimensiunii bosului. Ii nimerești călcâiele și fără , stai liniștit [emoji23]


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro