Single post: Cyberpunk 2077
-
22-12-2020 12:48 #1080 SP
Admin
@JohnConstantine: deci cu alte cuvinte este "freedom of speech". Fiecare cu opinia sa. Si chiar daca discutam in contradictoriu, nu ajungem sa jignim, asa cum tocmai ai facut-o la adresa lui Kurt. Lucru care l-a facut si pe el automat sa arunce o jignire. Acestea sunt genul de discutii care nu aduc nimic bun. Faptul ca eu ma contrez cu razvranrazy pe tema unui joc, nu inseamna ca trebuie sa ne si injuram. Poate exagereaza el, poate exagerez eu, dar nu sarim calul (zic eu). Uite eu acum, ce sa fac? Trebuie sa va dau amandorora cel putin warning pt. injurii... Oare a meritat?
@razvanrazy: incearca sa faci forward la timp (dormi) sau mai cauta side-missions.
@tudort: referitor la verticalitatea despre care intreba si razvanrazy, da... jocul nu e Spiderman, Batman sau AC. Insa am urcat la scari, m-am cocotat pe atatea cutii, cladiri, lifturi, etc... de m-am plictisit. Mai ales de cand am luat un sniper bun (am terminat unele misiuni "de la distanta", sus pe cladiri). Daca joci ca streetkid, cum iesi din apartament te ia ameteala vazand la ce inaltime esti... urci/cobori n scari, iei liftul. Plus ca de multe ori devine enervant ca e checkpoint-ul cu 3 levels above you, si trebuie sa ocolesti o gramada pentru a ajunge la acel nivel. Bonus: ai misiuni in care la fel, te ia ameteala sarind pe marginea blocurilor (exemplul care imi vine acum in minte este misiunea cu cei 3 sniperi). A spune ca jocul nu are deloc verticalitate, again, e un pic cam mult. Pentru mine e suficient, ca daca vroiam sa ma catar pe cladiri sau sa zbor, jucam altceva. Pana si faptul ca ai implant de double jump in middle air, si cred ca spune ceva despre verticalitate.
Am vazut diverse pe tema faptului ca daca ai salvarile de peste 8MB, iti crasheaza jocul. Am verificat si la mine au undeva pe la 70MB, si n-am mai vazut un crash de ceva zile... Plus ca eu sunt genul care aduna toate porcariile de prin misiuni
. Btw, asta pe PS4 Pro. Probabil cand o sa fie la pret bun, o sa-l iau si pe PC, sau poate chiar il prind la Ultimate, sa il pot juca pe XSX si PC.