Eu nu am zis ca nu-mi convine ceva (referitor la vreo continuare de joc) ci am intrebat ce fel de thread este asta si pentru ce l-ai facut.
Vad ca vorbesti de jocurile anului 2025-2030. E absolut firesc sa iasa RDR75 in 3020, dar nu inseamna ca trebuie sa discutam acum despre el. E stupid sa discuti despre asa ceva si again, asa cum am zis - este doar un thread in care spui ce-ti doresti tu/ce te astepti tu sa se intample.
O sa fac si eu thread pentru iPhone 33 sau iPhone 77 pentru ca vor iesi la un moment dat, nu?
Momentan aberezi grav pe absolut orice thread si este doar trolling ieftin.
Inteleg, ai imaginatie si vrei sa discuti cu cineva despre ce-ti poate tie neuronu, dar poate nu asta este cea mai buna solutie - si anume sa postezi in fiecare thread comparatii cu jocuri vechi si ce-ti doresti tu sa fie in viitor. Fa-ti un thread (poate chiar asta) si continua sa postezi doar acolo, nu mai polua tot ce prinzi, pentru ca esti obositor.
Eu nu te judec, ba chiar apreciez pe cineva care e diferit si care are imaginatia bogata, dar o faci intr-un fel atat de deranjant incat ajungi sa poluezi...