Quote Originally Posted by MonkY View Post
. Prefer de 10x mai mult un gameplay bun, vreau să văd ceva original, să aibe un story care să mă lase cu gura căscată. Dacă vreau să arate ca în realitate, ies naibii afară din casă, nu-mi trebuie jocuri pentru asta.
Daca companiile functionau dupa conceptul asta , si acum jucam jocuri cu grafica de Super Mario Bros ca in 1985

Stii de cate ori am tot citit replica "daca vrei jocuri sa arate ca in realitate, iesi afara din casa" in ultimii 10 ani pe multe forumuri si site-uri?
Iata ca marile companii nu se opresc, ci continua sa PROGRESEZE!
Cu toate ca progresul e cam lent.
Daca mai multe companii ar fi achizitionat motorul grafic CryEngine, iar fizica din GTA IV si Far Cry 2 ar fi fost un etalon in gaming, iar daca nu ar fi fost lacomia corporatista, eram departe, foarte departe astazi.
Am fi avut deja jocuri cu realitate augmentata pe care le puteam juca prin cloud.

Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Eu nu am zis ca nu-mi convine ceva (referitor la vreo continuare de joc) ci am intrebat ce fel de thread este asta si pentru ce l-ai facut.

Vad ca vorbesti de jocurile anului 2025-2030. E absolut firesc sa iasa RDR75 in 3020, dar nu inseamna ca trebuie sa discutam acum despre el. E stupid sa discuti despre asa ceva si again, asa cum am zis - este doar un thread in care spui ce-ti doresti tu/ce te astepti tu sa se intample.

O sa fac si eu thread pentru iPhone 33 sau iPhone 77 pentru ca vor iesi la un moment dat, nu?

Momentan aberezi grav pe absolut orice thread si este doar trolling ieftin.

Inteleg, ai imaginatie si vrei sa discuti cu cineva despre ce-ti poate tie neuronu, dar poate nu asta este cea mai buna solutie - si anume sa postezi in fiecare thread comparatii cu jocuri vechi si ce-ti doresti tu sa fie in viitor. Fa-ti un thread (poate chiar asta) si continua sa postezi doar acolo, nu mai polua tot ce prinzi, pentru ca esti obositor.

Eu nu te judec, ba chiar apreciez pe cineva care e diferit si care are imaginatia bogata, dar o faci intr-un fel atat de deranjant incat ajungi sa poluezi...

Chill man!

Am spus de la bun inceput ca :
-prima parte incude jocuri deja anuntate pentru 2021-2022, unele probabil ca vor aparea pana prin 2024-2025 daca sunt intr-un proces de dezvoltare mai indelungata:
https://en.wikipedia.org/wiki/2021_in_video_games
https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...in_development

-a doua parte, cam tot ce este dupa 2025, sunt speculatii, dar sunt continuari firesti ale francizelor mari cu incasari mari si milioane de exemplare vandute. Cum fiecare franciza de jocuri video este in sine o mare afacere, este normal sa existe continuari.