Quote Originally Posted by MonkY View Post
Eu nu stiu ce ai fumat tu de ai prefera un viitor in care umanitatea e aproape wiped-out si tot ce fac cei care au scapat e sa se ascunda dupa niste ziduri si sa mai trimita din cand in cand cate un freelancer sa le faca lor "dirty works"... Daca asta e viitor optimist, in care ne bazam strict pe roboti, then we're f#cked...

1. Nu fumez deloc.
2. Umanitatea "wiped-out"? De unde?
Ca eu vad o umanitate care a progresat si a ajuns la stadiul de civilizatie interstelara, capabila sa colonizeze alte planete, precum planeta asta cu fauna neimblanzita.

3. E bine ca e un viitor in care oamenii se bazeaza pe roboti, nu ajung ei sa devina roboti sau sclavi ai unor mega-corporatii.

4. Poti sa ma consideri nebun, dar parca mai linistitoare mi se pare atmosfera din acel orasel decat in Night City, plus ca nu e poluare, nu e suprapopulare, omenirea e limitata intr-o asezare, intr-un fel e sanatos pentru planeta respectiva, explorezi o planeta cu vegetatie si fauna salbatica. Nu faci apoi gainarii , ci lupti pentru o cauza dreapta - acela de a explora si coloniza o planeta.

Parca vad mai multa umanitate in Anthem decat in Cyberpunk, acelasi sentiment pe care il am si in Mass Effect.
Stiu ca trailerul de la E3 e mincinos, dar mi-a placut foarte tare viziunea lui EA privind viitorul indepartat al omenirii.