Quote Originally Posted by Alex Khan View Post
Daca companiile functionau dupa conceptul asta , si acum jucam jocuri cu grafica de Super Mario Bros ca in 1985
Serios? Chiar n-as fi crezut o astfel de afirmatie, daca ar fi venit de la altcineva. Dar fiind vorba de tine, o iau ca atare. Si totusi, ghici ce, Super Mario Bros inca se joaca...
Stii de cate ori am tot citit replica "daca vrei jocuri sa arate ca in realitate, iesi afara din casa" in ultimii 10 ani pe multe forumuri si site-uri?
In cazul tau, la ce/cum/cat postezi, eu chiar cred ca ti s-a facut o recomandare buna pe acele forumuri si site-uri. Mai iesi si tu afara din casa, fa-ti o prietena, iesi cu amicii la o bere. Trust me, rezolutia si detaliile grafice sunt top-notch...
Iata ca marile companii nu se opresc, ci continua sa PROGRESEZE!
Asa ceva este... INCREDIBIL! Cum reusesc oare sa PROGRESEZE? Poti sa deschizi te rog inca 10 threaduri pe tema asta? Te rugam, lumineaza-ne.
Daca mai multe companii ar fi achizitionat motorul grafic CryEngine
... acum am fi avut multe jocuri care arata bine si cam atat.
iar daca nu ar fi fost lacomia corporatista, eram departe, foarte departe astazi.
Sa inteleg ca in locul lacomiei corporatiste preferai productivitatea comunista? Vezi ca gasesti la chinezi fix ceea ce cauti...
Am fi avut deja jocuri cu realitate augmentata pe care le puteam juca prin cloud.
Am fi avut pe naiba. Traim intr-o perioada in care pe unii ii omoara masca, pe altii ii omoara vaccinul. Stai sa vezi daca mai tine treaba asta, ce regres vom avea, pe toate nivelurile. Ceea ce s-a intamplat cu Cyberpunk se va intampla in mult mai multe cazuri... Si poate atunci, pentru a taia din costuri si a nu mai veni cu nimic original, companiile vor face in sfarsit ce iti doresti tu, si anume sa cumpere engine-uri gen CryEngine si sa scoata copii dupa copii. Doar forma, fara pic de substanta.