Single post: Cyberpunk 2077
-
30-12-2020 12:40 #1111 SP
Banned
Am intrat din nou in joc si am dat peste o gramada de buguri iritante care te fac sa-ti piara cheful. Nu stiu ce DLC-uri si alte "features" de tip "third person camera" sa lanseze cand jocul de baza in sine e la pamant momentan. E ca si cum ai impacheta un rahat (turcesc) cu fundita rosie si l-ai pune intr-o cutie roz si ai spune ca e o cutie cu bomboane.
Niciun DLC pana nu repara jocul de baza!
Nu vreau sa se transforme CD Projekt intr-un SEGA.
Jocul mai avea nevoie de inca un an de QA Testing si eliminat buguri, deci trebuia lansat in toamna 2021.
Daca era lansat in primavara 2022, era perfect. Poate mai aveau timp sa lucreze la mecanici, sa mai diversifice activitatile prin oras, sa mai adauge cate ceva.
Au fost cam idioti sefii de la CD Projekt ca s-au grabit sa anunte la E3 2018 ca-l vor lansa in 2020. Nu provocau hype aiurea.
Uite, cei de la Ubisoft au fost rezervati si n-au anuntat cu exactitate cand lanseaza Beyond Good and Evil 2. Au aratat ceva gameplay la E3 2017 si aia a fost. Nu-mi fac sperante ca o sa scoata ceva spectaculos, dar e posibil sa fiu luat prin surprindere si jocul sa aiba mega-succes.