Single post: Cyberpunk 2077
-
30-12-2020 15:05 #1116 SP
Why so serious ?
Ubisoft nu mai e ce era acum 7 ani. Au invatat din propriile greseli si si-au imbunatatit absolut toate aspectele. Dar lumea inca-i judeca pentru ce erau. In schimb cand altii fac aceleasi jocuri, dar mult mai proaste/limitate si pline de bug-uri nu primesc hate-ul respectiv, doar pentru ca nu-i cheama Ubisoft.
Revenind la Cyberpunk 2077, daca nu ne mai referim la ce ar fi putut sa fie si la ce ne doream noi, sau chiar la hype-ul pe care l-au creat, este un joc ok care arata bine si daca adauga lucruri noi, gratis, care imbunatatesc experienta de gameplay dupa ce repara bug-urile nasoale (gen crash-uri sai framerate instabil), eu cred ca o sa fie foarte bine primit.
Ar fi tare sa vina cu upgrade de current gen (PS5/XSX) odata cu repararea problemelor de mai sus si atunci ar impusca 2 iepuri dintr-o lovitura.
Ce-mi doresc eu cel mai mult si din pacate nu s-a intamplat in joc - sa profite de orasul ala mare si dens. M-am saturat de cat au recliclat aceleasi 3-4 locatii, cand 99% din oras ramane acolo doar ca sa arate bine si sa ai pe langa ce sa treci cu masina cand mergi inspre aceleasi locatii pentru alte obiective.

Originally Posted by
dtancu
E ușor de zis amânați-l încă doi ani însă problema e, între timp din ce trăiești? Ca nu intra banu’ de la nimic altceva
Ciudat ca fix la ei te referi, cand sunt, cred, cel mai profitabil studio de pe urma unui joc pe care nu-l lansasera inca. Nu am vazut in viata mea mai mult merchendise cu brand-ul jocului nelansat, vandut cu 2-3 ani inainte si nu cred ca profitul de pe urma lui este neglijabil.