Destul de penibil video lor si scuzele invocate. Hai ca aia cu covidu au folosit-o toti si e clar ca un oarecare impact l-a avut, dar sa spui ca bug-urile si crash-urile nu s-au manifestat pe old gen in teste, este absolut penibil.
Also, planul lor pe 2021 arata un joc care trebuia lansat in 2021, mai exact prin Septembrie, cred.
Ce fac ei acum in prima jumatate de an trebuia sa fie ceva ori gata pana la lansare, ori facut (DLC-urile) dupa ce scotea next gen update.
Raman la ideea ca trebuia lansat (asa cum a facut Rockstar, spre exemplu, cu RDR2) intai pe PC iar dupa 1 an pe console. Si asta era.
Iar eu raman la ideea mea - cea mai mare problema a jocului nu sunt bug-urile, ci cat de limitat si invechit e jocul overall. E doar un schelet a ce putea fi si cu siguranta, nu este joc de 2020/2021, asta dpdv mecanici e joc de 2010-2014 poate.
Poate sa implementeze prin DLC-uri lucruri esentiale gen modificare de masini sau de arme, sau chiar customizarea de personaj, dar o sa fie too little too late. Majoritatea l-au terminat si abandonat, iar eu personal, desi nu-l voi vinde (pentru ca editia fizica arata bine overall) cu siguranta nu-l voi mai atinge pana nu vor scoate next gen console updates.