Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Dark Souls III
-
Why so serious ?
Incearca sa joci ceva la care te pricepi (in sensul ca este mai usor si poti castiga jucand de placere, ceva gen NFS sau chiar alt gen de joc) pana te mai destinzi putin si apoi revino la asta. Eu asa am facut mereu cand m-am frustrat maxim cu orice boss si am reusit sa-l inving destul de usor apoi.
E ceva in capul nostru care ne face sa parem mai buni decat suntem, daca vedem ca putem castiga in altceva si venim cu alt mind set la boss-ul respectiv.
Desigur, exista sansa sa nu te ajute, dar in cel mai rau caz, iti mai limpezesti putin mintea