Quote Originally Posted by Aliosa View Post
Cum zice si razvanrazy acolo sunt informatii scoase din context. Iar cand refuzi sa comentezi, este aproape clar ca ai ceva de ascuns (adevarul).
Uitati aici un articol la o fabrica de console (PS 4). De subliniat sunt numarul de persoane care lucreaza acolo si faptul ca o consola PS4 iese de pe linia de productie la fiecare 30 de secunde.
https://asia.nikkei.com/Business/Com...omated-factory

Daca incerc sa caut informatii despre fabrici in care se produc componente sau se asambleaza PS5 -> nu gasesc nimic, context care ma pune pe ganduri. Daca totul ar fi cum pretind ei, nu i ar opri nimeni sa nu publice mai multe date, asa de dragul transparentei, dar cand e marketingul la mijloc ...
Realizezi ca acel articol este facut anul trecut in vara. La 7 ani de la release? Pe bune, chiar sunteti atat de naivi sa credeti ca o sa vina sony sa va spuna secretele lor, cum fac consolele, la nici jumate de an de la release, etc? Orice info va fi legat de trecut. Cat despre a iesi sau nu pe minus, daca te duci in magazin si incerci sa cumperi componentele unui ps5 in mod sigur te ajunge mai mult de 600 de euro. Aici are de castigat consumatorul, ca multinationala consider ca iesi pe minus primele cateva luni maxim 1 an, asta daca nu da fail consola.(de aia au analisti) Si acum pe bune vorbind, daca ar vinde o consola la pretul unui pc, cum vad in ultima vreme...nimeni nu ar cumpara. Probabil de aici ideea ca ies in pierdere, ca vand un produs care face cat un pc de 6000 de lei gen, sau chiar mai mult.