Poti sa iesi de acolo oricand, fara sa termini nimic. Te duci pe unde ai venit, unde ai ochiul ala si dai pe el ca la fast travel.

Also, eu m-am ferit sa dau numele acelei regiuni in review si tu l-ai scris aici cu nonsalanta. E super spoiler si e o regiune despre care eu personal (care vazusem absolut tot ce s-a comunicat oficial despre joc) nu stiam inainte sa ajung acolo.

Ti-am editat eu postarea.

Iar ca sa cresti in level nu trebuie sa faci astfel de side activities. Eu am facut 1 sau 2 din alea cu urmarit foi si mi s-au parut penibile si oribile. Cresti facand multe alte lucruri in lumea aia imensa.

Eu totusi nu pot intelege cum cineva care chiar vrea sa joace jocul, are problema cu power level in jocul asta.
Eu absolut mereu am fost mult peste nivelul unei zone, facandu-le in ordine, desigur. Nu m-am dus de la inceput in zona de 340.
Mi se pare ca poti lua atat de usor XP din absolut orice si creste power level atat de usor, incat de cand au introdus optiunea de asignarea a punctelor automat, am dat sa faca asa pentru a nu mai pierde timpul si cu asta atat de des.

Nah...fiecare joaca in felul lui si apreciaza lucrurile in felul lui