Bun review Cosmin1088. Imi place foarte mult cum ai descris ce au facut cu personajul Ellie. Exact asta am simtit si eu cand jucam cu ea: ca e un criminal in serie care are doar un pretext in a se razbuna pe un singur om. Si au dus la extrem chestia asta. Nu a mai contat nimic pt ea si nimeni, doar sa ucida. A lasat-o pe fata aia pe care pretindea ca o iubeste pt a ucidemai departe, asta dupa ce a scapat cum a scapat si ea si fata...Asta e si cauza pt care eu am vandut jocul dupa ce l-am jucat. Nu simt deloc dorinta sa il rejoc. In Bloodboorne care l-am platinat eu, asta era scopul jocului: sa omori in dreapta si stanga, dar monstrii. Aici, intr-un joc cu poveste nu am mai simtit dorinta de a juca cu un personaj dezaxat care ucide oameni ca scop in sine. Imi era sila deja din primul gameplay de chestia asta. Nu are absolut nici o treaba cu cine e gay sau nu in joc. Dar ca om normal nu pot rezona cu o dezaxata care ucide in dreapta si in stanga, intr-un joc care are scenariu de film. Pacat pt grafica aia si restul aspectelor tehnice descrise de tine. Nu as rejuca un joc impecabil tehnic in care eroul e un pedofil. Asa nici aici ,unde eroul e un criminal in serie.