Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Cenzurarea/interzicerea jocurilor pentru violenta si sex
-
Senior Member
Ti se pare ca traim intr-o lume perfecta? Sunt oameni si oameni, sunt parinti iresponsabili (sau pur si simplu cretini), care nu-si supravegheaza si nu-si educa odraslele. Si tu vrei ca sa fie afectati si de chestii violente? Incearca sa iesi un pic din bula ta si sa vezi imaginea cat mai de departe. E foarte greu, stiu. Si mie mi-a luat mult timp si inca nu pot face asta tot timpul, recunosc. Dar asta e realitatea, nu toti suntem la fel, unii-s mai inteligenti, altii... vai si amar. Si, din pacate, aia prosti de bubuie traiesc in aceeasi lume cu noi si ne afecteaza si pe noi si pe altii.
Degeaba ai avertizari si ratinguri pe cutie, dupa cum am zis sunt destui care n-o sa citeasca sau n-o sa inteleaga. N-ai idee cat de multi copii sunt autisti. Pun altfel problema, e un autist pasnic, vine un politist la el si ii zice mainile sus sau te impusc. Ala, saracul, nu intelege sau intelege, dar efectiv nu se poate conforma. Ar trebui impuscat? Dupa logica ta, da, pentru ca a fost avertizat. Fix asa e si cu "warning"-ul de pe joc, degeaba e acolo, multi nu-l inteleg. Unii pt ca sunt prosti, altii pentru ca au diverse probleme medicale. Si, pentru ca suntem oameni, nu animale, nu putem sa face pipi pe ei, doar pentru ca au niste probleme.