Single post: Cenzurarea/interzicerea jocurilor pentru violenta si sex
-
Banned
Aoleu, fratika....... jocurile violente si filmele violente ii fac pe copilasi de 4-5 ani sa devina violenti, aoleu, ce ne facem?
Panica mare! Bebelusii nostri vor deveni niste viitori criminali.
Bai, nu e de mirare ca au inceput femeile ca Dana Budeanu sa ne considere ca suntem o generatie de FATALAI si INCELI necasatoriti si virgini. 
Mai colegutii (ma refer exclusiv la cei care aveti intre 25-35 ani), dar voi stiti ca multi dintre bunicii vostri (care acum au peste 75 ani ) au experimentat ororile celui de-al doilea razboi mondial de la 3-5 ani? Voi stiati cum era sa te culci flamand, sau in fiecare noapte sa nu poti sa adormi din cauza bombardamentelor aeriene de la avioanele americane? Sau cand isi vedeau parintii arestati, batuti, maltratati sau chiar impuscati de soldatii sovietici de fata cu ei ?
Mergeti la tara si intrebati. Le era de la varsta frageda inoculata frica de sovieticii care le violeaza mamele, le fura granele, ceasurile si paltoanele, sau nemtii care ii ademeneau cu ciocolata ca sa-i violeze. Realizati ca asta traiau bunicii nostri ?
Bunicul meu a vazut la 10 ani un om imbracat in jacheta de piele impuscat mortal pe strada de soldati sovietici, sub acuzatia ca facea parte din rezistenta anticomunista. Cine purta jacheta neagra era acuzat de fascism si era imediat omorat. Cadavrul sau a stat acolo toata ziua, iar bunicul si ceilalti copii s-au uitat oripilati la el cum putrezea fiindca cine il lua si in inmormanta era imediat arestat sau patea mai rau. Trebuia lasat cadavrul ala acolo ca avertisment pentru toti romanii ca sa vada ce se intampla sa te opui ocupatiei sovietice.
Un unchi al mamei mele si fratele bunicii , care a apucat sa traiasca cam tot al doilea razboi mondial n-a putut dormi toata noaptea din cauza ca treceau nemtii cu tancurile pe langa casa parintilor.
O coloana de tancuri din alea naziste faimoase, Panther, toata noaptea i-au strabatut satul ca sa se pregateasca pentru ultimele lupte cu sovieticii. Pentru familia bunici mele a fost o noapte de cosmar. Dupa razboi strabunicul a fost arestat pentru cateva luni de sovietici.
Si a crescut cu bunica'mea si cu inca 3 frati , neavand ce sa manane , mergand desculti pe la sat si dormind cu gainile langa ei. Nevaccinati, cu purici pe ei, murdari, band apa din put (despre care existau dubii ca ar fi potabila).
O alta cunostinta care la 80 si ceva de ani mi-a povestit cum la 12 ani, si-a luat bataie naspa de la un soldat sovietic ca a rupt un afis propagandistic.
Iar strabunica mea a crescut fara tata pentru ca a murit la Marasesti in primul razboi mondial, "jertfindu-se pentru patrie".
Maica'mea avea 10 ani cand s-a petrecut cutremurul din 1977 - imediat dupa cutremur, bunicii au luat-o cu masina sa-si viziteze rudele, sa vada daca sunt bine. Si in drum, chiar in plina noapte, la 10 ani, vedeai blocuri prabusite ca dupa razboi, cu cadavre peste tot. Multi copii romani au facut pe ei multe luni dupa acel cutremur. Si au trait anii 1980 cand stateau la coada pentru o paine, si dormeau noaptea fara curent, fara gaz, fara caldura, fara apa.
Au ajuns cumva criminali?
NU!
Dar au vazut violente comparabile poate doar cu ce se intampla acum prin tarile din lumea araba.
Violente in VIATA REALA!
---------- Post added 11-02-2021 at 23:34 ----------
Noi incercam sa ne protejam copiii de niste PIXELI. 
Idiocratia ne mananca fratilor.