Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Cenzurarea/interzicerea jocurilor pentru violenta si sex
-
Banned
Tu ai deschis thread-ul si habar nu ai ce si despre ce vorbesti
Nici acum nu rezisti tentatiei de a ma hartui, este?

Originally Posted by
razvanrazy
Nu au sens comparatiile tale. Una e sa vezi asa ceva odata si-ti ramane acolo in cap si te oripileaza (si sincer cred ca marea majoritate am vazut video ala cu decapitarea in padure cand eram mici - eu cred ca aveam ~12 ani atunci) - ba e chiar opusul a ce discutam aici - si alta e sa joci tu asa ceva si sa-ti faca placere (pentru ca deh, e fun sa te joci) sa omori oameni si sa ajungi un psihopat.
Ba e acelasi lucru.
Psihologii lui peste prajit au senzatia ca daca copilul vede violenta de mic copil, va ajunge criminal la randul sau.
Indiferent ca vorbim de viata reala sau de viata digitala.
E evident ca se insala.
Cativa oameni ajung criminali fie din motiv genetic, fie din motiv psihic serios.
Oamenii care se nasc genetic criminali sunt ucigasi profesionisti, precum soldatii (ca esti soldat american si impusti/bombardezi un irakian, un taliban, un vietnamez sau un nazist e tot o crima, dar CRIMA AUTORIZATA DE GUVERN) sau asasinii profesionisti platiti dupa care a fost inspirat personajul "Agentl 47" din Hitman (scuzati-ma, dar sunt prins in jocul asta).
Altii omoara oameni si chiar si animale din motive psihice, necontrolat, dintr-o scanteie produsa in creier, fie din prostie, fie atunci cand se enerveaza prea tare , fie din motiv de auto-aparare. Atentie, acesti oameni nu au intentia de a ucide, ba chiar au regrete ca au facut-o.
In niciun caz nu te face criminal vizionarea unor secvente violente sau evenimentele violente reale pe care le vezi, ca daca era dupa logica idiotilor de psihologi, miliarde de oameni se faceau criminali.