Single post: PS5 - achizitie din Romania
-
23-02-2021 15:20 #4668 SP
Banned

Originally Posted by
miculas10
Nu știu de ce a fost pe stoc vineri și sâmbătă dacă nu au nici o bucata , nu observat la ei nimeni nimic...apoi e normal ca greșește fiecare dar măcar ar trebuie sa trimite pentru fiecare un voucher de 100 RON cel puțin. Acuma stau 5-6 zile ca bani blocați 4064 RON pentru 2 comanda

.
Sa scoate de pe site Ps5 dacă nu au și sa repune când au e simplu..nu bate joc cu oameni..

eu cred ca a fost pe stoc ma, insa au avut super putin, s-a dat repede si apoi mizeria de site nuj dc a continuat sa arate ca e pe stoc la intervale de timp. eu asa am inteles, am vb cu un baiat care are un canal de youtube cu updateuri pe tema asta si am impresia ca el l-a prins si nu a fost contactat sau nu i s-a anulat, nuj...
asa mi-a dat de inteles tipul cu canalul asta de yt... ca au avut sa stoc super mic, s-a dat repede si dupa erori, basini de la site au continuat sa arate ca pe stoc... intrebarea mea e, de ce a continuat sa arate ca e pe stoc pana si sambata daca de vineri deja a fost o problema... n-am idee, cred ca sunt interese mari la mijloc
)), vorba aia, glumesc cu asta iti dai seama