Quote Originally Posted by sfanthu View Post
Ce am vazut ca au raspuns la comentarii cei de la Wannder la recenziile de 1 stea

"Produsul Consola PS5 nu este livrat deloc de către producător în această perioadă, din motive care nu țin de noi. Prețul de achiziție de la Furnziori este cu mult mai mare decât prețul recomandat pentru acest produs (din cauza crizei generale de pe piata). La pretul de achiziție se adaugă taxele, TVA, adaos comercial standard (mic de atlfel, la fel ca pentru oricare alt produs).
Ce am putea face, este sa renunțăm in totalitate la achizitia si comercializarea acestui produs. Asta însă ar crea si mai mare criza pentru avesta in România, (produsele funrizorilor ar pleca catre alte destinatii).
De asemenea, daca doresti, ne poti trimite datele tale si de indata ce produsul va fi disponibil la Furnziori la preț recomandat sau apropiat de acesta, te vom contacta.
Te rugam sa reevaluezi/elimini aceasta recenzie, avand in vedere ca aceasta nu se bazeaza pe interacțiunea cu noi sau produsele noastre.
Indiferent de defizia pe care o vei lua, iti stam la dispozitie pentru a iti oferi oricare alte informații despre produse SONY sau ale oricarui alt producător.

Cu stimă,
LAURA C
Wannder.ro"
Hahahaha, mai sunt și nesimțiți și ne iau de proști )


Sent from my iPhone using Tapatalk