Quote Originally Posted by codpin View Post

Iar referitor la 8 martie si sotie, ii transmit ca te-ai gandit la ea. O sa se bucure, stii cum sunt femeile si cu bagarea in seama. Oh wait...
Pai sfatul meu, daca nu stii ce cadou sa-i cumperi, cumpara-i un un DOOM + Ethernal. Sau un Dark Souls. Cred ca o sa-i placa la nebunie.

Sau ceva si mai horror - Crusader Kings 3, cu modul Hardcore instalat.
Sunt doua optiuni: fie o sa-i placa, fie o sa divorteze de tine.

Eu ma bucur ca n-am iubita/nevasta si nu sufar de stresul asta anual de ajung sa imi descarc toata ura si nervozitatea pe alti useri necunoscuti pe un forum.

Quote Originally Posted by morphine View Post
Cine ar vrea sa stie cum e sa se puna in pielea unui nazist ?!

Cine ar vrea sa stie cum e sa se puna in pielea unui canadian anarhist ca Trevor din GTA V , fost spargator de banci, psihopat, criminal, rasist, misogin,bigot, conservator republican, redneck, care impusca motociclisti, hipsteri, redneci, negri, mexicani, militari americani si asiatici la micul dejun, calca oamenii cu tractorul, terorizeaza soferii, fuge in flagrant de politisti, arunca afaceristi legati la maini peste pod sau in prapastie bagati in borbagasul unei masini, ori mai deturneaza nu stiu ce avion sau jefuieste un submarin ?

Probabil vreo cateva sute de milioane de jucatori din intreaga lume.

Crezi ca a rapi, lovi si impusca oameni intamplator pe strada te face diferit fata de NAZISTI ?
Ce face Trevor se cam numeste "TERORISM URBAN" si nici macar nu ajunge sa fie pedepsit de autoritati, e chiar de neoprit (vorba aia, si in filme cu supereroi toti raufacatorii raspund pentru ce fac, chiar si Thanos este pedepsit).
Trevor ca personaj , dupa mintea unor politicieni obositi cu pitici pe creier, chiar ar incuraja delictele teroriste si crimele in masa.
Si totusi, in afara de cativa politicieni americani isterizati de violentele din jocurile video, sute de milioane de jucatori se joaca cu Trevor fara nicio problema.
Asa ca nu inteleg ce rau ar fi in a te juca cu niste soldati nazisti in jocuri de WW2, cu situatii si evenimente care chiar s-au petrecut?
Pe langa ca ar servi drept lectie de istorie pentru a nu mai repeta greselile din trecut.

Nazistii sufera consecintele si ajung pedepsiti in orice joc, chiar si in Wolfenstein unde au castigat razboiul, pana la urma, tot sunt batuti mar de BJ.

Dar Trevor scapa nevatamat, de fapt, singura pedeapsa pe care o primeste e de la maica'sa care il cearta ca nu o contacteaza la telefon. In rest, o duce pe cai mari.

Si chiar daca il pui pe Franklin sa-l omoare, sustii victoria altui criminal care scapa nepedepsit, Michael, care se vede si cu familia reintregita, si cu zeci de milioane de dolari dupa jefuirea unor banci si depozite de lingouri de aur.
In GTA V, orice optiune alegi la final, tot aia RAI castiga! Nu e nimic moral in jocul asta.

---------- Post added 07-03-2021 at 11:51 ----------

Mai si tortureaza arabi