Oh, te rog, chiar vreau sa vad in 2024 vreo 45% din romani sa voteze cu nationalistii infecti din AUR! Daca romanii sunt atat de dobitoci sa voteze cu AUR si nu i-au convins cei 20 ani de guvernare PSD-ista cand au avut personaje dubioase ca Iliescu, Nastase, Ponta si Dragnea la butoane ca sa votezi cu populisti nu e o solutie, treaba lor.
Sa vezi in 2028 cum vor castiga progresistii neomarxisti din USR-PLUS cu 80% si vor guverna zeci de ani de acum inainte.

Chiar vreau sa-i vad si pe francezi votand-o pe Marine Le Pen la anu', pe olandezi cu Geert Wilders, pe italieni sa-l puna pe Salvini premier, o guvernare de coalitie in Germania din care sa faca parte si Alternativa pentru Germania. Inseamna ca vesticii sunt mai idioti decat credeam si nu am ce cauta sa emigrez in tarile lor daca n-au invatat nimic din experimentul britanicilor cu Brexitul si experienta americanilor cu Trump care o duc foarte rau acum. Si o vor duce rau inca multi ani de acum inainte din cauza unor dobitoci care cred ca nationalismul e mai presus decat matematica liberala si daca se pisa impotriva vantului Globalizarii, scapa nepatati.

Dupa 3-4 ani, vor vota cu progresisti si social-liberali globalisti si nu o sa le mai pese ca vor patrunde si zeci de milioane de imigranti in tarile lor. Vor accepta de bunavoie sa-si umple tarile cu arabi, africani si indieni, chiar vor deveni GAY si isi vor schimba sexul sa se apuce de prostitutie numai ca sa aiba ce manca. Si vor accepta zeci de milioane imigranti care sa le plateasca pensiile sau veniturile minime garantate.


E o certitudine ca guvernarile nationaliste si populiste care sunt anti-globalizare nu rezista prea mult. Nu sunt sustenabile pe termen lung, nu in era globalizarii.
Dupa 3-4 ani se prabusesc si oamenii tot ajung sa voteze cu liberali progresisti si globalisti.
Cum au ajuns sa voteze 81 milioane de americani din disperare cu un octogenar ca Biden (si daca nu era sistemul de vot online, tot Biden iesea castigator) si cu socialista de Kamala.
La fel cum britanicii vor vota in masa cu laburistii dupa cate distrugeri a comis tembelul de Boris si vor cere in genunchi la Bruxelles sa fie primiti inapoi in UE ani la rand, iar comisarii si parlamentarii europeni le vor da cu flit.

Facem pariu ca in 2-3 ani englezii vor fi dispusi sa-i primeasca pe toti refugiatii din Siria si pe toti imigrantii din Romania, ba le vor acorda nu vize, ci CETATENIE GRATUITA, numai ca sa aiba cine sa le munceasca pe acolo, avand in vedere ca pana si indienilor li s-a urcat corectitudinea politica la cap si vor doar munca de birou prin IT?

---------- Post added 08-03-2021 at 09:41 ----------

Apropo, interviul ala de ieri a lui Meghan si Harry tocmai a incheiat cei 1000 ani de monarhie engleza si britanicii descopera ca au o casa regala infecta pentru care mai si platesc taxe.
Dupa asa ceva, regina ar trebui sa abdice din bun simt si sa-l lase pe William sa devina succesor, pana cand laburistii vor vota pentru desfiintarea monarhiei si tranzitia la republica.


Ca-ti convine sau nu, in acest secol asistam la sfarsitul conservatorismului si iesirea deplina din tot ce inseamna evul mediu. Religia si biserica crestina, monarhia, nobilimea, nationalismul, capitalismul conservator vor ajunge la gunoi.