Inca nu suntem la 45% dar daca mai raman un an oamenii inchisi si cu masca, cu scolile inchise, garantat ajungem acolo.
USR-PLUS nu sunt neomarxisti. Nici eu nu ii sustin, dar sa nu exageram. Nu au nimic deosebit fata de partidele traditionale, nici in plus nici in minus. Ideologia partidelor in Romania e de mult pierduta.

Cateva puncte:
- presedintele american nu face nimic fara Congress. Mecanismele sunt deja acolo, rolul lui e mai mult sau mai putin important. Pe exterior ei dau niste declaratii, iau niste masuri, dar adevaratele interese - stati linistiti, sunt facute de sistem. Si nu va imaginati ca la ei e haos ca la noi, americanii au strategii foarte bine puse la punct, inclusiv cu gestionarea situatiei economice, planul pe urmatorii ani e deja facut.
- cu atat mai putin Kamala, rolul ei e doar de PR, 100%. Ea nu va face nimic altceva si nici putere decizionala nu va avea vreodata.
- e adevarat ca Boris vrea inapoi in EU. Practic Brexit-ul inca nici nu s-a facut, formalitatile sunt formalitati. Singura chestie e ca EU va accepta UK inapoi si formal - parerea mea doar, din sursele mele. Si da, ce a facut Boris a fost iresponsabil. Nu ca Brexitul e bun sau rau, dar nu a fost facut cu cap.
- globalizarea s-ar putea sa nu fie sustenabila pe termen lung.
- conservatorii nu mai sunt conservatori - adevarat
- Marine Le Pen in situatia data, e mare favorita
- adevaratul socialist din America a fost Trump