Quote Originally Posted by morphine View Post
Sidequest urile expira daca nu le fac intr un timp anume?
In general nu. E unul totusi care expira de care stiu, ptr ca m-am lovit de el si nu l-am facut la timp. Nu dau detalii mai multe ptr ca asta e farmecul lui.

Mantis Blades pot fi over kill daca investesti cu perks in ele. Treci prin inamici ca prin branza.

Sau, ce folosesc eu, revolver cu silencer. Am unu la aproape 1000 dps. Imi tb doar un headshot, si o poti face chiar de la distanta (ptr un revolver). Asa am ajuns sa fac gig-urile cu ncpd (cele albastre pe harta). Ii luam unu cate unu.

Sau sniper rifle-ul cu smart link (gloantele se duc dupa tinta, intr-o arie anume). Stai la distanta undeva si ii iei unu cate unu cu headshot.

Si armele tech sunt interesante. Trag prin cutii, pereti, etc

Le poti upgrade la fiecare cu perk points, de la blunt weapons (aici intra si pumnii), blades, si toate tipurile de arme. Dar atat perk points cat si atribute points (cu care iti faci level la cele 5 atribute) sunt limitate. Deci te axezi pe ce vrei tu, dar nu poti face max la toate.

NCPD am ajuns sa le fac cu revolverul (le-am facut pe toate), desi initial le faceam stealth si side (cele galbene) in general stealth (am o satisfactie ca arunc corpurile la gunoi ) ). La cei cu cyberpsychosis (un soi de mini boss-i) foloseam smart weapons cu quickhacks si grenade (poti sa ii prinzi intr-un punct si sa ii spamuiesti cu ele, ptr ca dupa fiecare explozie cad la pamant, se ridica, grenada si tot asa).

Inca mai am cateva side quest si o parte din main story, nu stiu cum sunt inamicii aici, dar in rest, dupa un pct (am ajuns la lvl 50 cu street cred la max, tot 50), te joci cu ei. Si joc pe hard, care in general nu se simte asa, atata vreme cat nu te expui la prea multe la gloante (sunt situatii cand din 3-4 hits ajung de la 600+ la 0).

Arme fun sunt Skippy (un smart pistol care face glume) si Sir John Phallustiff (un vibrator). Nu am apucat sa testez toate armele iconice, dar nu sunt iconice doar cu nume si skin cum credeam initial. Pot avea caracteristici diferite fata de arma dupa care se inspira.

Si vedeti ca la cyberware nu le veti putea folosi pe toate care sunt legendary ptr ca multe se leaga de lvl atributelor (body, reflexes, tech, cool si intelligence), pe care nu le veti putea duce pe toate la max (20). Incepi cu 3 la fiecare (15), pui 7 la inceputul jocului, si inca 49 pe parcurs (cu fiecare level de la 2 la 50). Deci din 100, distribui doar 71. De exemplu eu nu mai am atribute points de adunat si sunt la 16 body, 15 reflexes, 16 tech, 14 intelligence si 10 cool. Ptr unele cyberware legendary imi tb 16, 18 sau chiar 20 lvl pe un atribut. Deci atentie cum le distribuiti.