Nu am auzit de jocul asta pana acum, dar arata magic. Nu am mai vazut un joc 2D asa frumos de la Cuphead. Fata care vorbeste are o energie incredibil de blanda si inocenta, la fel ca nivelul pe care il prezinta, dar se vede ca nu a jucat in viata ei un joc video. M-a bufnit rasul cand a numit frunzele pe care sare "gameplay element". Poate pentru un copil de 7 ani.
M-am uitat la tot clipul si cu siguranta il voi cumpara daca va primi o versiune fizica, poate limited run, la un moment dat. Imi va satisface pofta de a vedea frumos in timp ce se joaca prietena mea si eu ma uit la ea, relaxat, de pe canapea.
Ieri am descoperit acest mic joc indie vietnamez. În primul rând mi-a atras atenția grafica. În al doilea rând prezentarea. Nu pot să mă pronunț asupra gameplayului dar mi se pare un joc relaxant, care mă poartă într-o ”lume de poveste” și mă face să zâmbesc atunci când îl joc. Îmi place GRIS și de mai mult timp caut ceva asemănător. Mi-aș dori ca acest joc să fie momentul meu de liniște. https://www.hoathegame.com/