Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: PlayStation 5 - pareri, impresii, recenzii
-
Member
cred ca ar fi benefic un topic pe tema asta
jocul trebuie sa ruleze in 2k -1440p ca sa ai 4k ( rezulta din clipul ce l am pus cu DF)
deci da , daca jocul respectiv nu vai fi optimizat sa ruleze la 60 sau 120fps in 1440p pe ps5, nici cea mai avansata tehnologie DLSS la ora actuala nu ne salveaza
dar sunt indicii clare ca AMD va reusi sa egaleze DLSS de la nvidia si at ne vom bucura de el si pe consola
nu stiu, sper ca m am facut inteles , urmariti clipul acela de Digital Foundry ca sa intelegeti ce performante are acest nou DLSS si unde s a ajuns.