Single post: Politica - tichie de margaritar
-
14-03-2021 12:41 #1118 SP
Banned
Cu PSD la guvernare si Viorica Dancila ca premier in 2020, in plina pandemie, ar fi fost de un INFINIT de ori mai RAU pentru Romania!
Nu mai vorbeam azi de 21 000 de decese si 800 000 de cazuri, vorbeam de 210 000 morti si de vreo 8 milioane de cazuri.
Nu-mi place deloc de Orban, dar sa inlature guvernul analfabetei de la guvernare prin motiunea de cenzura din toamna 2019 a fost cea mai buna realizare a sa, poate singura sa realizare din toata cariera de politician somer cu care va ramane in istorie, faptul ca a prevenit o catastrofa. Putea sa-l doara undeva si sa stea in opozitie si sa fi asteptat pana la alegerile din toamna 2020 , sa-i fi lasat pe PSD-isti sa-si erodeze definitiv reputatia ca partid , dar asa era acuzat ca calca pe cadavre.
Ne plangem de masurile sale ca au fost dure, dar nu cred ca ar fi fost prea bine sa fi avut milioane de infectati ca in tarile vestice, mai ales ca noi nu avem spitale ca-n vest .
PNL-istii sunt niste imbecili sinistri, dar astia mai asculta de sfaturile comisarilor europeni de la Bruxelles, sfaturile americanilor si indicatiile organizatiilor mondiale, mai tin cont de sfaturile afaceristilor din straintatate, sunt sprijiniti de securisti din aia buni care stiu ce e mai bine pentru progresul si securitatea tarii , isi iau consilieri mai buni.
PSD-istii.......e nevoie sa reamintesc de ce ar fi facut alde Dragnea, Teodorovici, Birchall, Melescanu, Badalau, Rovana, Ciordache, Toader, Olguta, Carmen, Abramburica sau Daea in timpul pandemiei din 2020?
Niste jeguri care erau finantate si sfatuite de interlopi, popi si mai ales, de rusi?
Ar fi corect ca si PNL-istii si USR-istii sa raspunda pentru greselile lor, caci sunt imense. Dar credeti ca o sa fim mai fericiti daca cade guvernul , PNL si USR ajung in opozitie, iar PSD si AUR vin la guvernare?
NU, ba o sa ne astepte o catastrofa!