Single post: Cyberpunk 2077
-
18-03-2021 09:24 #1238 SP
Member
Am vreo 35 de ore in joc, am terminat misiunea cu Pam si vreau sa explorez mai mult orasul pana sa-l sun pe Takemura. Nici nu m-am concentrat prea mult sa-mi dezvolt caracterul pentru ca am trecut prin oameni ca prin branza pana acum, nu am intampinat nicio dificultate. Inca mai am puncte pe care sa le folosesc in skill tree asa ca m-am gandit sa cresc dificultatea ca sa ma folosesc si eu de tot ce ofera jocul. Inca joc cu cyberdeckul de la inceput.
Imi place lumea creata, orasul, armele, masinile, muzica desi mi s-a intamplat de multe ori sa se interpuna muzica si alte glitchuri de genul asta.
Gameplayul e interesant (m-am obisnuit si cu aimingul desi am stat vreo jumatate de ora sa gasesc o combinatie de setari satisfacatoare), destul de variat ca abordare dupa parerea mea, daca ar fi executat totul sa functioneze cum ar fi trebuit as fi fost chiar multumit.
Problema pentru mine e ca jocul e tras in jos de hardware. Nu stiu cat de multa optimizare s-ar putea face pentru ce viziune au avut ei asupra jocului ca nu ma pricep la detalii tehnice dar cred ca mai bine ar fi renuntat la lansarea pe vechea generatie de console.
Texturile se incarca foarte greu, daca ma misc prea repede chiar si in meniu imi iau crash la joc imediat. Am un delay foarte deranjat cand vreau sa schimb camera atunci cand conduc, delay practic in orice. Ca un fel de input lag. Chiar si cand vreau sa alerg nu ia mereu comanda. T-pose la caractere, iteme pe care nu le pot lua desi le vad, replicile personajelor care se interpun, misiuni care nu progreseaza cand si cum trebuie, explozii dubioase cand nu e nimeni pe strada (sau poate nu se incarca texturile), masini care se rastoarna aiurea, misiunile cu NCPD sunt buguite rau etc.
Conceptual mi se pare grozav. Cred ca impactul ar fi fost mai mare daca ramaneau la consolele noi cu frameuri de 60. Te doare inima cand vrei sa faci atatea chestii in joc si cand vezi ca se misca ca naiba se duce toata imersiunea. Ma intristeaza putin ca au stricat un joc care ar fi putut fi deosebit.
---------- Post added 18-03-2021 at 23:33 ----------
Cum vi s-a parut side questul cu Joshua? Mi s-a parut intriganta toata debzbaterea aia existentiala. Voi ce alegeri ati facut?
---------- Post added 18-03-2021 at 23:34 ----------
Edit please. Am incurcat butonul de spoiler.