Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Immortals: Fenyx Rising
-
Banned

Originally Posted by
razvanrazy
Eu nu inteleg. Tie-ti place jocul, dar nu-ti place jocul. L-ai juca, dar eventual pe gratis sau sa-ti dea cineva bani sa-l joci?
Jocul este asa cum l-au facut ei, iar calificativul PEGI a fost dat de niste persoane competente care asa au decis ca merita.
Fie pentru ca exista combat si omori oameni, fie pentru ca omori animale sau sari de la inaltime fff mari si poti zbura - decizia a fost a lor.
Copii sunt foarte usor influentabili/impresionabili iar un joc de genul asta, pe langa violenta de care da dovada (chiar daca nu e Mortal Kombat) dar mai ales pentru dificultatea puzzles-urilor, nu are ce cauta la copii sub 12 ani.
1. Am spus ca urmeaza sa-l joc printr-un abonament Uplay+ sa vad de ce are asa succes.
S-ar putea sa nu-mi placa. Oricum, nu-mi fac abonamentul special doar pentru jocul asta. Mai mult ma intereseaza Valhalla si Legion.
2. Sunt si jocuri cu PEGI 3 si PEGI 7 unde omori, altfel, ce crezi ca le face Mario acelor ciuperci vii cu ochi?
Ah, si sari de la inaltime si poti zbura si are si puzzle-uri dificile.

Originally Posted by
GabiCutlac
Are microtranzactii. Si multe glume cu tenta sexuala. Probabil un copil nu s-ar prinde, da sunt acolo.
Mario Kart Tour's are microtranzactii.
https://kotaku.com/mario-kart-tours-...ost-1838487899
FIFA care este PEGI 3 are microtranzactii.....si GAMBLING ....si *** COINS. Si e dificil pentru multi copii.
Si chiar am auzit de un caz in care un copil si-a injunghiat tatal ca l-a batut la un meci.

Originally Posted by
codpin
Bai deci ai un stil de a diseca niste chestii care nu au nici o relevanta... Ai intrebat niste chestii despre joc, ti-am raspuns pe aici mai multi si tu acum te blochezi in ratings PEGI. Really?
Iti place sau nu jocul, mai conteaza rating?
Mama m-a educat sa nu vorbescu cu "Bai" cu interlocutorii
Urmeaza sa-l joc, cand o sa-mi fac timp pentru el.
Am pus intrebarea aia pentru ca sunt curios de ce un joc cu grafica colorata si de desen animat ar avea PEGI 12. Am mai vazut jocuri, ca Overwatch, dar ala a primit PEGI 12 din cauza personajelor hiper-sexualizate.