Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Need For Speed: Shift - Doar hamburgerii primesc berea buna
-
Junior Member
@razvanrazy
1. NFS Shift nu va fi simulator. va fi la fel ca Grid. si nu, Grid nu e simulator.
2. aia nu e coperta. e doar un wallpaper. si daca exista acolo si e oficial, in mod clar va fi jucabil. daca nu direct, va putea fi deblocata, cumparata sau downloadata gratis.
ADEVAR GRAIESTI TATI
daca vrea cineva simulare sa caute niste jocuri ce aduc a simulare, jocuri gen: Live For Speed sau Forza 2... de abia astept 3-ul.
NFS **** va fi o copie a lui GRID. Sunt 100%. Si sunt si eu de acord,
GRID nu este simulator. Nu exista simulator de masini unde masina sa se invarta in jurul unui ax central... asa au fost toate jocurile de la codemasters, inclusiv race driver 3, colin mcrae etc. De astia de la EA nici nu mai vorbesc, astia numai masini care se intorc pe loc conduc
numai tancuri. Singurele jocuri unde am vazut intradevar fizica sunt: Live For Speed si Forza Motorsport 2... iar 3-ul am auzit ca o sa fie si mai deosebit. 3-ul o sa mosteneasca o groaza de concepte de fizica din Live For Speed.... ah, uite ce pot face 3 oameni... 3 genii au facut ce nu pot face toata industria asta de jocuri... merita toata lauda si suportul nostru