Quote Originally Posted by codpin View Post
Aia e ultimata, ca la Dota... Bagi spaima in dujmani!
O sperii pe Doamna Dimitrescu si oricare carcalac din castel daca ii aduci pe Florin Salam si Fuego si ii pui sa cante.Nu vor fugi monstrii aia de spaima, ci de sila.Apoi il aduci si il platesti pe Preafericitul Daniel sa faca o sfestanie si gata, ai curatat castelul de demoni.


Oricum, tot ce am vazut eu mai sus in clipuri paleste in comparatie cu Administratorul de bloc cand iti batea la usa la 7 seara prin 1990-2000'. Foarte infricosatori cand le deschideai usa, si era intuneric pe holul scarii blocului si ii vedeai asa slabanogi, cu bube, ochelari cu rama si par cenusiu ciufulit pe la spate cu o sapca comunista, si cu lanterna aprinsa si indreptata spre tine sa-ti citeasca contorul . Arata ca un zombie care venea sa-ti manance creierul daca nu-i aratai contorul.
Iar cand iti batea militianul comunist la usa sa vina in inspectie prin anii 70-80', rar scapai cu chilotii uscati.
Niciun Resident Evil nu te sperie asa.

Erau povesti cum ca daca vedei prin ochiul usii ca era un militian mai molau, insemna ca era de bine, dar daca erau doi ,corpolenti, bine facuti, era grav, insemna ca te-au depistat ca ascundeai ceva sau te-a turnat vecinu' si ca o sa ti-o iei.