Daca tot e la oferta, l-am luat si eu la pret de nimic (124 lei /2 = 62 lei de om) pentru a-l juca pe PS5 si...sincer sunt placut uimit.

Am jucat doar SP pana acum, vreo 3h si chiar imi place povestea si jocul.

Grafic se prezinta foarte bine, chiar daca nu fotorealist. Dar o tona de detalii, geometrie cat cuprinde, texturi de rezolutie mare si arata overall mult peste asteptari.
Intr-adevar, este deranjant in combat cum are acele pauze mici cand lovesti inamicii iar combatul este destul de repetitiv si limitat, dar nu este chiar rau.

Povestea mi se pare chiar interesanta, cum trebuie sa-i gasesti pe fiecare si te face sa vrei sa continui.

Sunetul mi se pare putin ciudat, jucat cu sau fara 3D audio. Este destul de plat uneori, se aude ciudat, cu ecou cand nu ar trebui sau cu probleme gen alergat pe metal si dupa ce te opresti, sunetul mai face 1-2 pasi.

Vibratia de la controller mi se pare dusa la extrem, dupa o repriza de 2-3h am ramas cu o liniuta de baterie desi fusese incarcat full.
Chiar oprisem actiunea pentru photomode in timp ce saream si vibra controller-ul si mi-a ramas vibratia pana am facut poza si am iesit din el (cam 2-3 min la intensitate foarte mare).

Sunt curios daca o sa ma prinda si partea de MP dupa ce voi termina povestea.