Quote Originally Posted by morphine View Post
Cum e comparativ cu the witcher 3?
Daca ai jucat vreun AC din seria recenta (Origins sau Odyssey) ai vazut ca imprumuta multe elemente de RPG, chiar daca nu atat de complex ca in Witcher 3 (care nici el nu este foarte complex comparativ cu multe alte RPG-uri).

Ca asemanari, as spune ca lumea este la fel de bine facuta, mare, diferita si gasesti foarte multe side quests care nu sunt atat de repetitive, unele misiuni secundare sunt legate intre ele pentru o poveste mai mare. Dar vei gasi si multe care sunt repetitive sau pe care nu vei vrea sa le faci deloc (gen alergat pagini prin copaci) si esti liber sa le ignori complet fara nicio problema.

Povestea principala, mai ales daca esti fan lore-ul AC, este cea mai buna din seria moderna si se lega incredibil de bine atat de jocurile anterioare, cat si de trilogia initiala cu Desmond.

Iar unele misiuni secundare sunt memorabile si esti nevoit sa iei unele decizii destul de interesante, iar pentru asta va trebui sa faci pe detectivul pentru a fi sigur ca iei decizia corecta.

Pe partea de RPG, poti upgrada armele si amurile initiale, fara sa le schimbi sau sa fi nevoit sa porti armuri sau arme care nu-ti plac, doar pentru stats mai bune - ceea ce mi s-a parut un plus enorm.
Desigur, dispare complexitatea din Witcher 3 inclusiv la skill tree, dar nu este nici de ignorat si poti debloca foarte multe skill-uri interesante, care vor schimba luptele sau felul in care joci.

Overall si dupa atatea luni, inca-mi e dor sa revin in el si astept cu interes DLC-urile din Season Pass.