Quote Originally Posted by Xbox România
Ați achizitionat un Xbox Series X sau Xbox Series S și doriți să vă abonați la Xbox Game Pass Ultimate pentru prima dată? Înainte de a lua această decizie, este posibil să doriți să aflați despre un truc incredibil care vă va permite să economisiți pe abonamentul Xbox Game Pass Ultimate în următorii trei ani, până la 275 £ / 390 $.

Pe scurt, noii abonați la Xbox Game Pass Ultimate pot converti în prezent până la 36 de luni de Xbox Live Gold (sau Xbox Game Pass standard) într-un abonament Ultimate la un raport 1:1, economisind până la 275 £/ 390 $ în acest proces.

Cum funcționează acest truc Xbox Game Pass Ultimate:
  • achiziționați până la 36 de luni Xbox Live Gold sau Xbox Game Pass standard, disponibil în abonamente de 3, 6 și 12 luni.
  • valorificați aceste coduri în contul dvs. Xbox. Dacă doriți să utilizați întreaga perioadă de 36 de luni, selectați „nu” când sunteti întrebați dacă doriți să activați reînnoirea automată (în caz contrar se va adăuga o lună suplimentară gratuită și va face ravagii cu limita de 36 de luni).
  • înscrieți-vă pentru versiunea trial de 1£/ 1$ a Xbox Game Pass Ultimate.
  • când vi se solicită, acceptați opțiunea de a vă converti calitatea de membru în Ultimate.
Iată exact cum a descris Microsoft acest truc într-o postare pe blog în iulie 2019:

„Game Pass este o ofertă foarte bună dacă îți plac jocurile, dar vrem să te ajutăm să profiti la maximum de calitatea ta de membru, împărtășind un mic truc pentru a vă asigura că veți obține o valorificare cât mai mare a banilor dvs. pentru gaming.”
  • Începeți de la pagina principală a contului Microsoft.
  • Accesați “Services and Subscriptions” / „Servicii și abonamente” din partea de sus a paginii – aceasta va arăta abonamentele pe care le aveți în prezent în contul dvs.
  • Înainte de a aplica „o lună de Xbox Game Pass Ultimate pentru 1$” în contul dvs., extindeți abonamentul Xbox Live Gold cumpărând luni suplimentare.
  • Acum, după ce v-ați extins abonamentul Xbox Live Gold la lungimea dorită, este în sfârșit timpul să adăugați oferta „o lună de Xbox Game Pass Ultimate pentru 1$”.
  • Odată ce această ofertă este aplicată contului dvs., abonamentul dvs. Xbox Live Gold va fi convertit în Game Pass Ultimate – iar Game Pass Ultimate va fi disponibil pe durata abonamentului dvs. Live Gold.
“Sperăm că aceste sfaturi au ajutat și că vă puteți bucura de mulți ani de Xbox Game Pass Ultimate la un preț foarte scăzut. Este una dintre cele mai bune oferte în jocuri!”
Mai multe detalii: Tocmai ați achizitionat un Series X sau S? Economisiți până la 275 £ pe abonamentul Xbox Game Pass Ultimate cu acest truc!