Single post: Let's talk movies...
-
Banned
Off-topic: legat de universul filmelor MCU, sunt zvonuri despre componenta echipei "Avengers" si se vorbeste ca in cativa ani s-ar putea sa se lanseze Avengers 5. N-am gasit topic dedicat pe forum, asa ca postez aici.
1. Noul Captain America va ramane evident Samuel Wilson, fostul Falcon, alaturi de Bucky Barnes, Winter Soldier- deja serialul a ajuns aproape de final
2. Noul Thor va fi Jane Foster, iubita lui Thor, in filmul din 2022, Thor Love and Thunder
3. Hulk va fi inlocuit tot cu o femeie, She-Hulk
4. Noul Iron Man va fi Riri, sau Ironheart, o tipa afro-americana si creata. S-a anuntat intre timp si un serial dedicat lui War Machine (James Rhodes)
5. Wanda Scarlet Witch il va inlocui pe Dr.Strange in urmatorul film din 2022, Dr. Strange and the Multiverse of Madness
6. Hawkeye o sa aiba serial, dar nu se stie daca se intoarce, ori il va inlocui fiica'sa
7. E incert si care va fi rolul lui Ant-Man si a lui Wasp in viitor.
8. Captain Marvel va fi in curand inlocuita de Kamala-Mrs.Marvel
9. Nu prea se stie care va fi viitorul Gardienilor Galaxiei, dar in al treilea film va aparea si Thor
10. Se lua in calcul inlocuirea actualului Spider-Man cu un actor negru care sa-l joace pe Miles Morales, dar depinde de SONY si vanzarile si prestatia actorului Tom Holland. S-ar putea sa-l tina inca multi ani si sa fie noul lider al Razbunatorilor
11. Din noua echipa va face parte si Shang Chi - tocmai a aparut trailerul la filmul ce se va lansa in septembrie anul asta.
12. Shuri il va inlocui pe Black Panther dupa decesul actorului care il juca.
13. S-ar putea sa revina Black Widow in serialul Loki.
14. Vor veni in curand si cei Patru Fantastici.
Sa vedem ce va fi.
Mie personal o sa-mi lipseasca vechii Razbunatori, in special cei sase.
---------- Post added 20-04-2021 at 02:02 ----------
GG, nu-mi vine sa cred ca in curand se implinesc 9 ani de cand am vazut primul film Avengers la Cinema, la IMAX. Daca cineva mi-ar fi spus atunci ca cinematografele vor deveni istorie si ca o industrie de zeci de miliarde de dolari va da faliment, as fi ras.