Mie, unul, mi-a placut jocul, ca fiecare serie Assassin's Creed. Are plusuri si minusuri.
Grind prea mare pentru a completa 100% o zona. Partea cu pescuitul destul de obositoare. Am avut noroc ca m-ai pescuiam din cand in cand, atunci cand eram in apropierea unui lac. Imi ramasese de luat 3 pesti diferiti (din 19 in total) + 10 pesti (de acelasi tip) pentru offering, in una din zone.
Jocul Orlog m-a enervat de cateva ori pana cand am prins cum se joaca, si deja castigam din prima incercare.
Level faci foarte usor, mai ales atunci cand vrei sa completezi zona. Aveam deja level 409 (maxim) atunci cand imi ramasese ultimele 4 zone.
In prezent am 409 level si la Mastery am cate 19 puncte folosite pentru fiecare category skill. Mi-au ramas doar 2 trofee pana la platina. Am peste 150 de ore in joc.
Povestea vikingilor a fost ok, desi m-as fi asteptat sa ii vad pe toti copiii lui Ragnar, iar cea din prezent este putin intortocheata, desi a fost foarte foarte scurta.
Clar va fi un sequel la joc, desi se zvonea ca este vorba doar de o trilogie si atat. Probabil se bazeaza undeva la 40% pe povestea din prezent sau poate mai mult si vor avea de unde sa le lege intre ele si sa mai faca alte serii.
Au intins si mai mult treaba cu Isu.

Bug-uri nu am gasit, probabil doar un glitch cu calul. Dupa ce faceam fast travel, chemam calul, acesta mergea foarte incet si daca apasam L3 pentru a merge mai repede, mergea incet cum ar trebui sa mearga initial. Dar dupa un load game, isi revenea. Cam de 4 ori am intampinat lucrul asta.
Singurul Eagle (Raven) jump dintr-un fast travel a fost in